Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد امین سالاری‌پور در گفتگو با همشهری آنلاین با بیان اینکه درهای شهربازی بسیج پس از سال‌ها تعطیلی با دریافت تاییدیه از شرکت استاندارد به روی مردم گشوده خواهد شد، افزود:‌ یکی از پروژه‌های بزرگ در منطقه راه‌اندازی شهربازی بسیج است. در واقع این شهربازی به عنوان بزرگترین پارک بازی در جنوب‌شرق تهران پس از سال‌ها تعطیلی با دریافت تاییدیه از شرکت استاندارد به‌زودی افتتاح و راه‌اندازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود:‌ این شهربازی به دلیل حواشی و اتفاقات ناگوار در سال‌های‌ گذشته تعطیل و کسی اجازه ورود به آن را نداشت، اما اکنون پس از یکسال پیگیری بنا به درخواست‌های مردمی و افزایش سرانه‌های تفریحی قرار است دوباره همه وسایل شهربازی اورهال و برای استفاده عموم آماده شوند. اقدامات برای راه‌اندازی این شهربازی به ۳ فاز تقسیم شده؛ در فاز اول چرخ و فلک و ۳ وسیله بازی دیگر تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید و در فاز دوم هم بقیه دستگاه‌ها و وسایل بازی راه‌اندازی می‌شود که اکنون حدود ۸۰ درصد بررسی‌های فنی روی وسایل فاز دوم هم انجام شده است. فاز سوم شهربازی هم مربوط به ایمنی رستوران و تجهیز امکانات لازم است که در ادامه انجام خواهد شد. اگر وسایل فاز یک به تایید شرکت استاندارد برسد این فاز زودتر از دو فاز دیگر تا پایان مرداد به بهره‌برداری می‌رسد.

بازار گل محلاتی با ۶۰۰ غرفه باید ایمن شود

شهردار منطقه ۱۴ وضعیت بازار گل محلاتی را همچنان ناایمن اعلام کرد و در این‌باره توضیح داد: این بازار با ۶۰۰ غرفه یکی از بزرگترین بازارهای ناایمن تهران است. برای ایمنی این مجموعه باید هم ایمنی اولیه را برای حضور شهروندان ایجاد کنیم و هم غرفه‌ها را به امکانات لازم تجهیز کرد. ایمنی اولیه بازار گل به این دلیل باید انجام شود که شهروندان برای خرید به بازار ایمن قدم بگذارند و هیچ خطری آنها را تهدید نکند و برای این موضوع ما به عنوان شهرداری منطقه و سازمان آتش نشانی شهرداری هم به طور جدی پیگیر هستیم تا مالک مجموعه اقدامات لازم را انجام بدهد بنابراین تا زمانی که این ایمنی‌ها ایجاد نشود همچنان آتش نشانی و دادستانی این بازار را برای خرید و فروش و حضور مردم در آنجا را ناایمن معرفی می‌کند.

او در ادامه افزود: اکنون برای آنکه همه تهرانی‌ها برای خرید گل به این بازار در شرق تهران مراجعه نکنند با شرکت ساماندهی مشاغل چندین مکان در مناطق دیگر برای راه‌اندازی بازارهای گل مشخص شده است. بازار گل محلاتی هم در ابعادی کوچکتر اما با خدمات رسانی جامع‌تر در خصوص تامین جای پارک خودرو و سایر موارد همین‌جا به فعالیت خودش ادامه خواهد داد.

 سرانه‌های مذهبی و فرهنگی منطقه افزایش می‌یابد

سالاری‌پور به زمین‌های پشت دانشگاه آزاد و فضای‌سبز آن بخش از منطقه ۱۴ اشاره کرد و گفت: با توجه به ورود شهردار تهران و برپایی جلسات با وزیران و مکاتبات صورت گرفته درباره این زمین‌ها درصدد احقاق حقوق شهر و شهروندان هستیم. زمین پشت دانشگاه آزاد فضایی با ارزش سرانه شهری است که طی سال‌های مختلف کاربری‌های متفاوتی داشته و مالکیت این زمین‌ها به صورت سندی در اختیار وزارت مسکن و شهرسازی است. ما به عنوان شهرداری هم به خاطر اینکه آنجا سرانه‌ فضای سبز دارد درباره آن ادعاهایی داریم که باید تحویل شهرداری شود و اکنون با وزارت مسکن شهرسازی در حال مذاکره‌ایم تا با کمک آنها از این سرانه‌ برای موضوعات شهری مانند سرانه فرهنگی، مذهبی و آموزشی استفاده شود.

منطقه ۱۴ چقدر بافت فرسوده دارد؟

شهردار منطقه با اشاره به اینکه منطقه ۱۴ در حوزه شهرسازی و سرانه‌های شهری با مشارکت‌های مردمی غنی شده و وضعیت رضایت‌بخشی دارد، گفت: مشارکت‌های مردمی در ساخت و سازها قابل تقدیر است و موفق شده‌ایم نزدیک به ۲۱ پلاک را در بافت فرسوده تجمیع کنیم. اما همچنان چهارمین منطقه به لحاظ بافت فرسوده به شمار می‌آییم و انتظار ما این است تا با مشارکت بیشتر شهروندان و همچنین صادر شدن پروانه‌های ساخت دیگر با بافت فرسوده در این منطقه خداحافظی کنیم.

او افزود: مسئله دیگر در بافت فرسوده کمبود سرانه‌های فرهنگی، اجتماعی، تفریحی، فضای سبز و غیره است که با نوسازی منطقه این سرانه‌ها هم به مرور ایجاد خواهد شد.

سالاری پور درباره اجرای طرح بازپیرایی جداره‌های بزرگراه امام علی (ع) در محدوده منطقه ۱۴ گفت: قرار است با بازپیرایی و زیباسازی جداره‌های دو طرف بزرگراه امام علی (ع) از خیابان ده حقی تا پیروزی روح زندگی به بافت فرسوده ببخشیم. برای این طرح در ابتدا قرار است آن املاک و قطعاتی که در حاشیه بزرگراه هستند که مانند سایر املاک دیگر تملک نشده‌اند را بازپیرایی و به صورت یکپارچه روی آنها کار کنیم و منظر شهر را ارتقا ببخشیم در واقع همین فضاها تبدیل به سرانه فضای سبز و پارکی برای بافت فرسوده منطقه می‌شود.

کد خبر 693414 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها بافت‌ فرسوده منطقه ۱۴ بزرگراه شهر بازی مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بافت فرسوده منطقه ۱۴ بزرگراه شهر بازی مدیریت شهری بازار گل محلاتی بافت فرسوده راه اندازی منطقه ۱۴ سرانه ها فضای سبز سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی گفت: ظرفیت ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده وجود دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مهدیار اسماعیلی، رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آن‌ها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • توضیحات شهردار منطقه 22 درباره زمان بازگشایی بزرگراه خرازی
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • توضیحات شهردار منطقه درباره زمان بازگشایی بزرگراه خرازی
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد